Thursday, May 21, 2009

Eurovision bitti ama geyikleri bitmedi


Eurovision'un ardından tartışmalar iyice alevlendi. Bülend Özveren ve Türkiye'nin oylarını açıklayan Meltem Yazgan'la açıkça dalga geçiliyor.
Hadise'nin ‘Düm Tek Tek' şarkısıyla 4. olduğu yarışmada en akılda kalan şey sunucu Bülend Özveren'in, yarışmanın birincisi Norveçli Alexander Rybak için yaptığı "Çok sevimli genç bir oğlan" yorumu ve Hadise'nin bu yoruma ithafen yaptığı "Tamam çocuk çok tatlı, çok sempatik. Ama sempatik olana mı oy veriliyor? O zaman seneye hiç uğraşmayalım. Türkiye adına sempatik bir çocuk yollayalım gitsin" açıklaması oldu. Bu tartışmanın üzerine internet sitelerinde seneye yarışmaya Yalın'ın gönderilmesi fikri ağırlık kazandı. Bülend Özveren'in Romanyalı şarkıcı için "kırma" demesi de tepki topladı.
İnternetteki bir diğer tartışma da, Türkiye'nin puanlarını sunan Meltem Ersan Yazgan'la ilgiliydi. İnternet kullanıcıları Yazgan'ın Türkiye'yi temsil etmesini skandal olarak nitelendirirken, bir daha görev almaması için kampanya başlattı. Eurovision puanlamasını 2002 yılından bu yana TRT'nin kadrolu sunucusu Meltem Ersan Yazgan sunuyor ve artık Meltem Yazgan'ın sunmaması için kampanya düzenleniyor! İşte Meltem Yazgan ile ilgili geyikler...
- "Sunacaksa da günümüz modasına uygun bir saç, makyaj ve kıyafet kullansın. Mahalle düğünlerinde bile öyle saç yaptırmıyor kızlar artık.”
- "Meltem Yazgan, senkronize el kol hareketleriyle programa damgasını vurdu. Üstelik Yazgan bu kez siyah ama yakası ve kolları aynalı bir kıyafeti tercih etti. Aynalar öylesine ışıklar saçtı ki, Yazgan gerçekten de göz kamaştırdı!"- "Meltem Yazgan torpilli falan mı? Birinin kızı mı? Ermenistan'a verdigimiz 6 puanı söylerken ‘Veriyoruz ama sevdiğimizden değil, içimiz kan ağlıyor' gibi bir ifade takındı ki evlere şenlikti."- "Yazık iyi bir kızcağıza benziyor ama aynı zamanda evde koca bekleyen tipler gibi görünüyor.
Kaynak: Mynet

No comments:

Post a Comment