Thursday, May 14, 2009

RUSYA'DAN HADİSE'YE ÖVGÜLER DEVAM EDİYOR :)


Rus şarkıcı Anastasiya “Hadise kalpleri fethedecek” dedi
54. Eurovision Şarkı Yarışması’nın birinci yarı finali bu gece Moskova’da yapılıyor. Yarışmada Türkiye’yi “Düm Tek Tek” şarkısıyla temsil edecek Hadise’nin, Eurovision tahminlerinde çok güçlü bir isim olduğu yorumlanıyor.“Türk şarkıcı kalpleri fethedecek”
Eurovision yarışmasında Rusya’yı Ukraynaca ve Rusça olarak seslendireceği “Mamo” (“Anne”) adlı şarkıyla temsil edecek Anastasiya Prikhodko kişisel internet bloğunu açtı. AS Haber Ajansı’nın (asha) bildirdiğine göre, (http://anastasiya-prikhodko.com/?cat=11&lang=en) internet adresinde Hadise ile ilgili övgüler yağdıran Rus şarkıcı Anastasiya, “Hadise çok tatlı bir kız ve eminim, binlerce Eurovision hayranının kalbini fethedecek” diyor. İnternet bloğunda Eurovision tüm ayrıntılarıyla aktarılacak.“Dünya Olimpik’i heyecanla bekliyor”
Dünya, 12-16 Mayıs tarihlerinde televizyon ekranlarının başında olacak ve Eurovision 2009 Şarkı Yarışması’nın yapılacağı Olimpik Spor Merkezi’nin sahnesine odaklanacak. Yarışmanın yarı finali 12-14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Final gecesi ise 16 Mayıs’ta sayısız insan tarafından izlenecek.

No comments:

Post a Comment